Over ons

Data Privacy Solutions

Data Privacy Solutions

Data Privacy Solutions is al 12 jaar expert op het gebied van Testdata Management in niet-productieomgevingen. 

Ons doel is organisaties helpen met het inrichten en structureel omgaan van privacy én dus met het oplossen van IT-problemen die ze ervaren. 

Testdata Management is per definitie een groot en complex probleem. Hoe meer applicaties met elkaar verbonden zijn, hoe groter de kwestie. Een financiële instelling kan bijvoorbeeld wel 700 applicaties hebben die op de één of andere manier aan elkaar gekoppeld zijn. Juist en zorgvuldig mee omgaan vraagt om diepgaande kennis, ervaring en expertise.

Testdata Management is nodig wanneer je als organisatie:

  • … wilt zorgen dat je aantoonbaar veilig bent op het gebied van privacy
  • … kwaliteit kan gebruiken om je software te testen en zo fouten in productie te minimaliseren
  • … efficiënter kan testen met als gevolg een kortere doorlooptijd

Wat maakt ons eigen?

Ons onderscheidend vermogen is misschien wel de kern van Data Privacy Solutions. De vraag die wij vaak stellen is: Waarom doe je wat je doet en waarom doet het ertoe voor anderen?

De basis van wat wij doen bestaat uit stabiliteit bieden aan onze omgeving op basis van respect, zekerheid en eerlijkheid.

Onze missie is om personen, organisaties en communities op een professioneel, onafhankelijke en oprechte wijze ondersteunen en begeleiden met complexe vraagstukken. Maar ook met het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en gevaren omtrent nieuwe ICT-ontwikkelingen.

Wij ontzorgen onze klanten met juiste dataoplossingen op gebied van privacy in de niet-productie omgevingen, zoals test- en trainingsomgevingen en datawarehouses (BI-omgevingen), daarom heten wij Data Privacy Solutions.

Wij kennen alle leveranciers en weten als geen ander welke producten zij hebben op ons vakgebied, dat van Testdata Management.

Bovendien zijn wij bekend met de wetgeving, wij kennen de regels. Om hoeken heen denken en dan vooral in mogelijkheden en oplossingen, dát is Data Privacy Solutions.

Daarnaast hebben wij uitstekende relaties met onze leveranciers, maar wel zijn wij voor de volle 100% onafhankelijk. Wij hebben met geen enkele partij een partnership. Kortom, wil je als organisatie de beste oplossing? Dan kun je feitelijk niet om Data Privacy Solutions heen. Onze filosofie is: voor elke klant is er een tool, maar er is niet één tool voor iedereen. Testdata Management is puur maatwerk. Kies je een verkeerde tool, dan zit je daar voor een langere periode aan vast en is de kans van slagen van een complex traject stukken kleiner. Zo belangrijk is het om maatwerk te leveren zoals Data Privacy Solutions dat doet.

Trots op

Wij zijn buitengewoon trots op het feit dat wij als Data Privacy Solutions aan de bakermat hebben gestaan van een systeem dat het bij de NS mogelijk maakt om testdata volledig geautomatiseerd in te laden. In Europa zijn er slechts enkele organisaties waar dit mogelijk is. Als tester druk je op een knop in een webportal, je voert informatie in en vervolgens begint het proces vanzelf te draaien, zonder tussenkomst van een persoon. Dat is volstrekt uniek.

Benieuwd of Data Privacy Solutions u kan helpen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar top