Educatie

Training, Presentaties, Gastdocent

Training

Data Privacy Solutions geeft landelijk trainingen over privacy(wetgeving) en over Testdata Management. Wat is het precies? Waar moet ik aan denken? Onze trainingen (op verschillende niveaus) worden gegeven aan bijvoorbeeld testers, testcoördinatoren en aan managers. Doorgaans geven wij onze trainingen bij bedrijven in-house. Vanzelfsprekend kunt u contact met ons opnemen om te horen wat de mogelijkheden zoal zijn voor uw organisatie. Onze trainingen zijn:
  • Basiskennis testdata management
  • Testdata management voor gevorderden
  • Privacy voor testers
  • Privacy by design
Neem gerust contact op voor meer informatie.

Presentaties

Bij bedrijven in-house, op beurzen of evenementen. Onze presentaties kunnen daar worden gehouden daar waar uw organisatie ons wenst. 

Wij zijn internationaal gastspreker geweest in onder meer Bulgarije en Engeland. Meerdere malen spraken wij tijdens internationale jaarlijkse testconferenties. 

Daarnaast presenteerden wij regelmatig bij TestNet, de vakvereniging voor testprofessionals, het liefst in combinatie met tot de verbeelding sprekende demonstraties.

Gastdocentschap

Als gastdocent zijn wij verbonden aan de Avans Hogeschool in Breda en Hogeschool Rotterdam. 

Bij Avans geven wij les aan Test-engineers, specifiek over Testdata Management. Ook bij de Hogeschool Rotterdam doceren wij bij de opleiding Data Engineering.

Hoe mooi is het om jongeren kennis te laten maken met Testdata Management, zowel theoretisch als praktisch. Er wordt gebruik gemaakt van casus.

Interesse in educatie door Data Privacy Solutions?

Data Privacy Solutions geeft trainingen en presentaties en kan les geven als gastdocent.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar top